ALGEMENE VOORWAARDEN 


Lees de Algemene Voorwaarden a.u.b. zeer zorgvuldig door. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@bricksonthewall.nl. De Algemene Voorwaarden van Bricks on the wall zijn van toepassing op elk aanbod van Bricks on the wall en op elke tot stand gekomen overeenkomst (op afstand) tussen Bricks on the wall en de klant. Door te bestellen en het vakje bij de bestelling aan te vinken, accepteer je de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van Bricks on the wall, nadat je de mogelijkheid hebt gehad de voorwaarden te downloaden en door te nemen. Bricks on the wall behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Op de tot stand te komen koopovereenkomst zijn altijd de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. 

De Algemene Voorwaarden zijn op de homepage van de website van Bricks on the wall (www.bricksonthewall.nl) te raadplegen en te printen. 
Bricks on the wall is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer  78504465. BTW nummer: NL003340462B95 De Spinde 14, 8141 HB Heino.

1. Totstandkoming van de overeenkomst 
De (koop)overeenkomst komt tot stand indien door klant een bestelling bij Bricks on the wall wordt geplaatst en deze bestelling door Bricks on the wall digitaal wordt bevestigd (orderbevestiging per e-mail). 

2. Prijzen en kosten 
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is Bricks on the wall niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. 

3. Verzendkosten 
Bricks on the wall brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de bestelling. Nederland: € 6,95 per bestelling. Bestellingen boven de €70,00 worden gratis verzonden. Verzendkosten naar overige landen kunnen geraadpleegd worden tijdens het afrekenproces. 

4. Betaling 
U kunt betalen via iDEAL en PayPal. De levertijd start op het moment dat Bricks on the wall de betaling heeft ontvangen. 

5. Levering 
Bricks on the wall verstuurt binnenlandse pakketten met PostNL. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per mail. Zodra Bricks on the wall de betaling heeft ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor u inpakken. Bricks on the wall hanteert een levertijd tussen 5 en 8 werkdagen. Weekenden en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijd kan afwijken als de partijen onderling een andere leveringstermijn zijn overeengekomen. Bricks on the wall is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Bij schade aan de verpakking bij levering moet u vóór opening contact opnemen met Bricks on the wall, bij gebreke waarvan Bricks on the wall niet gehouden is uw klachten in behandeling te nemen. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen. 

6. Retourneren & Ruilen 
Al onze brickboards worden met liefde met de hand gemaakt en met zorg ingepakt en verzonden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. 

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na deze annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals Bricks on the wall-maatwerk.

Op de website www.bricksonthewall.nl vindt u een herroepingsformulier 

Wat moet je doen?

  • Controleer of je retourproduct aan de voorwaarden voldoet
    • ​Is het onbeschadigd?
    • Betreft het geen maatwerk?
  • ​Vul het retourformulier voor herroepingsrecht in (stuur mee of mail het naar info@bricksonthewall.nl)
  • Verpak het product in originele verpakking en stuur het naar:

​Bricks on the wall
De Spinde 14
8141HB Heino

  • Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Zodra wij je pakket hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is en het artikel niet in gebruik genomen is. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Bricks on the wall binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Bricks on the wall behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Bricks on the wall behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd. 
De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail (info@bricksonthewall.nl) kenbaar gemaakt te worden. Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is kunt u de artikelen aan ons retour zenden. 

7. Overmacht 
Bricks on the wall is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval, maar niet uitsluitend, verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Bricks on the wall en transportstagnatie. 

8. Intellectueel eigendom 
Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Bricks on the wall (www.bricksonthewall.nl) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bricks on the wall te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. De website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijke beschermd. Bricks on the wall is auteursrechthebbende. 

9. Klachten 
Bricks on the wall streeft naar tevreden klanten. Mocht u onverhoopt een klacht hebben dan graag een e-mail sturen aan info@bricksonthewall.nl. Wij zullen dan in overleg op zoek gaan naar een juiste oplossing. 

10. Privacy 
Bricks on the wall vindt het belangrijk dat de door consument verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Bricks on the wall gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betaling transacties en bezorging van de bestelling. Meer informatie over privacy leest u op onze website www.bricksonthewall.nl

11. Toepasselijk recht 
Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien is het Nederlands recht van toepassing. 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel