Nooit meer rondslingerende lego onder je voeten! Bricks on the wall is hét stijlvolle en functionele accessoire voor de kinderkamer of speelhoek. Zet je coolste legopoppetjes op de mooiste plek en maak zo je eigen wall of fame!

Wat begon als een experiment voor de kinderkamer van haar jongste zoon, is in korte tijd uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Stijlvol en handgemaakt

Met de brickboards van Bricks on the Wall kunnen meisjes en jongens trots hun mooiste Legopoppetjes een unieke plek geven. Aan de muur of op de kast - en zo stijlvol dat ze ook prima in de woonkamer kunnen staan! En de brickboards zijn ook handig: in een oogopslag zie je waar je favoriete poppetje staat. Scheelt een hoop gezoek!

Eigenaar Marije Wagenaar is moeder van drie jonge kinderen, alledrie dol op het spelen met Legopoppetjes. Bricks on the Wall is haar eigen project en daarnaast werkt ze als communicatieadviseur.  Het werken met hout èn met de handen geeft haar een mooie balans tussen kinderen, kantoor en creativiteit. 

Marije: "Alle borden ontwerp en maak ik zelf. Ik ben een perfectionist, dus geen bord gaat de deur uit als er ik niet 100 procent tevreden over ben!" 

Na een voorzichtig begin van mond-tot-mond reclame en natuurlijk via Instagram, werden al snel de eerste bestellingen geplaatst. Inmiddels zijn de borden ook te koop in verschillende winkels in Utrecht en Leeuwarden.


 

© 2018 - 2020 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel