Nooit meer rondslingerende lego onder je voeten! Bricks on the wall is hét stijlvolle en functionele accessoire voor de kinderkamer of speelhoek. Zet je coolste legopoppetjes op de mooiste plek en maak zo je eigen wall of fame!

Wat begon als een experiment voor de kinderkamer van haar jongste zoon, is in korte tijd uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Stijlvol en handgemaakt

Met de brickboards van Bricks on the Wall kunnen meisjes en jongens trots hun mooiste Legopoppetjes een unieke plek geven. Aan de muur of op de kast - en zo stijlvol dat ze ook prima in de woonkamer kunnen staan! En de brickboards zijn ook handig: in een oogopslag zie je waar je favoriete poppetje staat. Scheelt een hoop gezoek!

Wendy Hamberg nam Bricks on the wall in juli 2020 over van Marije Wagenaar. Voor Marije begon het als een experiment voor de kinderkamer van haar jongste zoon.  In korte tijd is dit uitgegroeid tot een heus bedrijf. Na een voorzichtig begin van mond-tot-mond reclame en natuurlijk via Instagram, werden al snel de eerste bestellingen geplaatst. Na vele jaren met veel liefde en passie aan Bricks on the wall te hebben gewerkt heeft Marije besloten om te stoppen en het stokje aan Wendy over te dragen.

Eigenaar Wendy Hamberg is moeder van twee jonge kinderen, alletwee dol op het spelen met Legopoppetjes. En eigenlijk vinden papa en mama het zelf ook heel erg leuk. Bricks on the wall is nu haar eigen project en daarnaast werkt ze als operatieassistent. Het werken met hout èn met de handen geeft haar een mooie balans tussen kinderen, werken in de zorg en creativiteit.

Wendy: "Alle borden ontwerp en maak ik zelf. Het is dus allemaal handwerk"

 

 

© 2018 - 2024 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel