Navigatie

Wanneer je een kinderkamer (opnieuw) inricht, ga je uiteraard eerst kijken naar het grote geheel; meubels, wandbekleding enzovoort. Daarna volgt pas het stylen. Voor mij is dit wel het belangrijkste en leukste onderdeel. Hiermee kan ik het juiste gevoel in een kamertje brengen. Stylen doe ik graag met items van kleine ondernemers die ik (veelal) heb ontdekt via Instagram. Het zijn vaak shops met handgemaakte artikelen van dames (ja allemaal!) die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Of de kamertjes hier al een keer af zijn? Nee, dat nooit. Maar met de artikelen van deze shops kwamen we al een heel eind. Voorlopig dan… Kijk je mee over welke shops ik het heb? 


De sterren en de maan
We beginnen op Ted zijn kamer, waar de afgelopen weken veel aan de muur is verschenen. Nou ja, het verscheen niet ineens natuurlijk; ik hing het op. We beginnen met een wandhanger die ik maakte met visdraad, een tak en punnikvormen van
@jibbejebba.
Voor het slapengaan zingen we vaak “Dank U wel voor de sterren en de maan”, dus deze vormen waren snel gekozen. Annelieke (founder van Jibbejebba) maakt naast punnikvormen ook punnikwoorden, hele gave draadzinnen en caketoppers. Voor nóg meer voorbeelden en andere artikelen moet je vooral even haar webshop www.jibbejebba.nl bezoeken!

 

Meten is weten

En kennen jullie de meter Ted nog? Nee? Zoek dan op Insta maar eens op de #1meterted. Nog steeds vind ik deze geweldig en ooit wil ik ‘m uitwerken tot een verkoopbaar product, maar dat staat even op een laag pitje. En omdat Ted inmiddels ook de meter wel zo ongeveer voorbij is, mocht er een andere meetlat aan de muur komen. De meetlat van @ebzo.nl is een heel mooie vervanger! Het leuke is dat je er stickers bij krijgt die je kan plakken bij de verschillende meetmomenten. Wil je ‘m meteen shoppen? Klik dan meteen even door naar de site www.ebzo.nl en kijk ook even naar de geweldige nieuwe feestdagensweaters die Kim maakte! (JAAAAA! Die willen wij!!) 

Kleine aapjes

Aan de overkant op dit kamertje is de behangen muur en daarop zien we hier een kringloopvondst. O, echt erg van mij, maar ik kon het ni
et laten. Deze harmonicakapstok was niet exact het model waar m’n hart sneller van gaat kloppen, maar omdat deze me al maanden iedere keer aan lag te staren, moest ik ‘m van de week meenemen. En ik ben er blij mee!! Het ziet er zo leuk uit en kijk eens hoe mooi de kralenhanger met kwast én aap van @wolkom.home staan. Dit is sowieso een heel leuk item om net even dat extraatje aan de kinderkamer te geven. Uit de Etsyshop van Elke www.etsy.com/shop/wolkomhome staat één ding heel hoog op mijn verlanglijstje: de macraméslinger in roodbruine kleur. Zo tof! 

Echte nepcactus

Heb je al even goed op de commode gekeken? Ik bedoel, écht goed? De cactussen naast de grootste zijn écht handgemaakt. Lillian en haar moeder zijn samen zo creatief, ze bedenken de leukste en meest unieke producten voor de kinder- en woonkamer en runnen samen @rock_a_lilly. De vlaggenlijn op Mats’ kamer, de haaien en fluffy naamletters kun je allemaal vinden op www.rockalilly.nl. Ze verkopen trouwens ook kinderkleding, waaronder heel leuke zelfontworpen sweaters, en kinderkameraccessoires van andere merken. 
 

En garde!

Op het kapstokje op Mats’ kamer zie je iets tofs dat je shopt bij mijn plaatsgenootje Joanne, namelijk een houten zwaard. Naast spullen voor de kleintjes verkoopt zij ook heel gave woonaccessoires (tip voor kerst!!). En als je dan toch bestelt, bestel je meteen even dit zwaard mee voor een heel klein prijsje. Leuk ter decoratie natuurlijk, maar eerlijk gezegd spelen de jongens er liever mee dan dat het hier hangt. En daar is het natuurlijk ook voor bedoeld. Alleen deze moeder he?! alles voor het perfecte plaatje ; ) Check dus gauw even www.leukermetjo.nl. 

Als je meer wilt weten over de andere items die je ziet, lees dan even de vorige blogs of kijk op mijn instagrampagina @me_myboys_and_irene

 

© 2018 - 2019 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel