Navigatie

 Als je een beetje een interieurjunkie bent zoals ik, dan is welke kamer in huis dan ook, nooit klaar. Het kamertje van Ted kreeg onlangs een make-over met onder andere het prachtige behang van Roomblush. En toch miste er nog het een en ander. Zo kon de steriel witte muur aan de andere kant van de kamer wel iets leuks gebruiken. Vooral het lege hoekje bij de inbouwkast vroeg om dat beetje extra. Maar hoe creëer je dat?  

Muurstickers

Ik deed dat met muurstickers. Een hele makkelijke manier om in een handomdraai je muur een andere look te geven. Eerder ging ik al aan de slag met een erg leuke DIY van LiefsvanCindy, een gepersonaliseerde paperbag voor Ted. Met dezelfde kleur stickers als op de paperbag ging ik aan de slag, maar nu op de muur. Het plakken gaat erg makkelijk en vraagt niet eens veel creativiteit. Gewoon random plakken geeft vaak al een leuk resultaat. Je wordt er niet vies van, het is niet heel tijdrovend. En niet geheel onbelangrijk: iedereen kan het. Ben je niet tevreden over je eigen plakwerkje (dat is dus wat mij overkwam), dan haal je de stickers er zo weer af. Niet dat jou dat gaat overkomen, maar toch, goed om te weten. Het (tweede) eindresultaat is naar m’n wens en mag blijven zitten!

 

 

 


 

Klaar is Kees? Nee joh, we hebben namelijk nog een zoon en dus nog een slaapkamer! Mats’ kamertje is al iets verder gevorderd in het 'af zijn', maar ook daar miste ik iets. Mats is momenteel heel druk met letters en cijfers en ik vertelde in een eerdere blog al dat ik een tafeltje wilde plaatsen waar hij lekker aan kon zitten 'schrijven'. Het tafeltje staat inmiddels. Zoals je misschien hebt gezien in mijn insta-stories, speelt en kleurt hij er al flink op los aan zijn nieuwe plekje. Daarom heb ik de toffe letterstickers van LiefsvanCindy een plekje gegeven boven dit tafeltje, zodat Mats daar lekker mee kan oefenen. De 'M' van Mats staat al veelvoudig op papier. Zo leuk! (zei de trotse mama) 

 

 

 

 

 

Nóg meer DIY

Als je deze foto’s goed bekijkt, zie je dat ik nog 2 DIY’s heb gemaakt. Namelijk een klok om mee te oefenen. Gewoon even snel gezaagd, geschuurd, geplakt met stickers (stiekem een aantal cijfers met stift erbij gezet) en van een roerhoutje (van de verf uit de vorige blog) twee, te lange, wijzers gemaakt. Een snelle knutsel weer dus, maar Mats vindt het leuk! 

 

 

 

 

Naast die snelle knutsel staat een nog snellere; het potlodenpotje. Een jampotje met daaromheen plakkurk dat ik ooit bij de Action mee had genomen. Het kleurt zo lekker mee met al die houttinten, was in een mum van tijd klaar en doet het goed op foto’s. 

 

En wie vroeg ook alweer of ik me niet verveelde thuis? 
Wil jij nu ook aan de slag met een setje letterstickers of een DIY paperbag? Je shopt ze bij
LiefsvanCindy of je wint er één! Hoe? Kijk gauw even onder mijn Insta post!

 

© 2018 - 2019 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel