Navigatie

Wat doe je met die kale muur op de kinderkamer? Hoe tover je de babykamer om tot peuterkamer met een klein budget? Ben je op zoek naar dat ene stoere item om het af te maken?  Wie weet vind je het antwoord hier. Vanaf vandaag vindt je iedere twee weken een blog van mij op Bricks on the wall. 


Make-over met 1 musthave

Zoals je misschien wel weet ben ik gek op het inrichten en decoreren van de slaapkamers van mijn twee zoontjes, Mats en Ted. Soms is er maar 1 ding nodig om het gevoel van een totale make-over te krijgen. Zo ook de musthave van deze week: "bricksonthewall".

Ik volgde @bricksonthewall al langer via Instagram. Het concept sprak me aan: een handgemaakt, functioneel en decoratief product, leuk voor de kinderen en ook nog eens aan te passen naar je eigen wensen qua grootte en kleur. Ik zag het al helemaal voor me op Mats' kamer, of in de woonkamer. Maar goed, de jongens waren nog wat te klein om met Lego te spelen, dus deze ging op de wishlist. Je kan niet alles hebben toch? En toen verscheen er een giveaway. Bestond er zomaar de kans om er één te winnen, ik deed mee en ik won! Hoe gaaf!


Brickboards voor je favo poppetjes

Een brickboard is een (wand)paneel met daarop bricks (een soort legosteentjes) bevestigd. Hierop kan je bijvoorbeeld je meest dierbare Legopoppetjes uitstallen. Maar je kan ook je creativiteit de vrije loop laten en het bijvoorbeeld gebruiken als uitstalbord voor je dochters mooiste haarbandjes. Maar goed, ik won. Ik koos voor een paneel met okergeel/gouden dip met witte bricks. Lekker neutraal, maar toch wel een kleurtje. En het past in alle kamers hier in huis. Niet dat ik verwacht dat wij Legopoppetjes op onze slaapkamer uit gaan stallen, maar toch, het kan en het zal niet misstaan.

De legopoppetjes waren er hier nog steeds niet toen ik het brickboard thuisgestuurd kreeg. Maar ook zonder poppetjes heeft het hier al een functie gehad, namelijk die van zonnebrilhouder.  Nadat we de Legopoppetjes van papa hadden opgehaald, heeft Mats het paneel gevuld met de met zorg gekozen poppetjes.

Kijk eens hoe leuk het staat in de woonkamer? De kinderen hebben de beneden verdieping toch al overgenomen, dus waarom daar dan geen kinderkameraccessoire? Voor even dan, want er zit niet voor niets een haakje bij om het op te hangen. Ik ben nog op zoek naar de (voorlopig) definitieve plek voor ons brickboard. Deze mag op Mats' kamer aan de muur, maar daar moet ik eerst een nieuw plekje creëren met een tafeltje waaraan hij lekker kan spelen. Daarover later vast meer ; )

Zou jij ook wel zo'n brickboard willen? Get yours here!

© 2018 - 2019 Bricks on the wall | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel